Bu Blogda Ara

SELÜLİTLERE TEKNOLOJIK ÇÖZÜM

Gelişen teknolojilerle günümüzde birçok sağlık sorunlarına çare bulunmuştur. Bu teknolojilerden selülit ve fazla yağlarınızdan kurtulmak için de faydalanabilirsiniz. Bu yöntemlerden birkaçı; Kavitasyon, Cryo lazer lipo, Reaction Radyofrekans yöntemleridir.
Selülitler için teknolojik çözümler
Sağlayacağı faydalar
Kavitasyon yöntemi; sarkmalar, selülit ve bölgesel yağlanmalarda kanıtlanmış sonuçlar vermiştir. Kavitasyon ameliyatsız ve acısız yağ eritme yöntemi olduğu için en çok tercih edilen bir uygulamadır. Bu uygulama ile ultrason dalgaları yağ eritme işlemini kesin olarak çözer. Bu teknolojik işlem için üretilen eximia cihazı en iyi sonuç veren cihaz olmuştur.
Eximia cihazı ile 40-80 dakikada ve toplam 5 ile 10 seansta farkı siz de büyük bir şaşkınlıkla göreceksiniz.  Cryo lazer lipo yöntemi; Bu yöntem vücutta oluşan yağ birikimlerinin %20 ile
%40 oranında kesin olarak giderilmesine yardımcı olmaktadır.
Cryo lazer lipo yöntemi ile hiçbir ağrı ve acı hissetmeden birikmiş yağlarınızdan sadece 1 saatte kurtulmanıza yardımcı olmaktadır. Bu yöntemi sadece hamile bayanlar ve soğuğa herhangi bir alerjisi bulunanların yaptırması uygun olmamaktadır. Bu teknolojide biriken yağ hücreleri soğutularak öldürülüyor ve tekrar oluşması önleniyor.
Reaction Radyofrekans yöntemi; Bu yöntem ile istediğiniz vücut öçlülerine ve daha sıkı bir cilde sahip olacaksınız. Vücuttaki kol, karın ve basen bölgelerindeki sarkmaların sıkılaştırılarak inceltilmesini sağlar. Reaction Radyo frekansın en önemli özelliği her bir frekansın bölgeye odaklanarak en iyi sonucu vermesini sağlamaktadır. Cildin katmanlarına ve derinliklerine ulaşarak tedavi eder. Seans süresi haftada 1 defa ve 6 ile 7 seans olarak uygulanmaktadır. Bu seansın süresi de maksimum 20 dakikadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder