Bu Blogda Ara

ÇİFT KULLANIMLI AYAKKABI MODELLERİ

Yeni moda tasarım ayakkabılar dikkat çekmektedir. Hem topuklu hem de topuksuz şekilde kullanılabilen bu taraşım ayakkabılar kadınlardan oldukça ilgi göremeye başlamıştır.
Kadınların alış veriş yapmayı ne kadar çok sevdiğini herkes bilir. Özellikle ayakkabılar kadınların zayıf noktalarıdır. Topuklu, topuksuz, renk renk ve değişik kullan alanları olan ayakkabıları almayı çok severler.
Çift kullanımlı ayakkabılarFakat bazen her alan için çeşit çeşit ayakkabı almaya bütçeniz yetmeyebilir. Bunun için ise üreticiler pratik bir yöntem bulmuşlar ve hem topuklu ve abiye olarak kullanılabilen hem de, günlük, topuksuz ve rahat bir kullanıma dönüşebilen bu ayakkabıları üretmişlerdir.
Kadınlar şıklık ve rahatlığı bir arada yaşamak isterler, fakat hem şık hem de rahat bir ayakkabı bulmak her zaman kolay olmayabilir. Fakat üretilen bu yeni model ayakkabılarda bu iki seçenek birlikte sunulmaktadır. İstediğinizde topuklu ve şık bir abiye ayakkabı şeklinde kullandığınız bu ayakkabıyı, başka bir zaman topuğunu yok ederek spor ve rahat bir sandalet edasına sokabiliyorsunuz.
Çalışan bir kadının zamanı kısıtlıdır. Gündüz spor
bir ayakkabı giyip akşam şık bir davete katılacağı zaman yanında iki ayakkabı taşımak zorunda kalabilir. Fakat bu tasarım ayakkabılar sayesinde bu soruna da bir çözüm getirilmiştir. Tek bir ayakkabı ile gündüzleri spor ve rahat bir şekilde kullandığınız ayakkabınızı gece şık bir topuklu abiye ayakkabısına döndürebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder